De Lemeler Esch - Zoek & Boek

Basisstellplatz

 
Verfügbarkeit und Preis
 

Lage

Niederlande, Overijssel, Lemele
 

Ausstattung

 1. 120 m2
 1. 6 Ampere Stromanschluss
 1. Autofrei
 

Beschreibung

Großzügiger Stellplatz von minimal 100 m² mit 6 Ampere Stromanschluss

Basisstellplatz

Für echte Naturcamper, die für einen gelungenen Urlaub in Holland nicht viel Luxus brauchen, ist dies der ideale Stellplatz. Alle Basisstellplätze haben einen 6 Ampere Stromanschluss und liegen in der Nähe einer Wasserstelle. Alle Parzellen sind großzügig angelegt für optimalen Freiraum. Wählen Sie einen ruhigen Platz am Waldesrand, einen geräumigen Platz auf einem großen Gelände oder einen Stellplatz auf einer kleineren Wiese. Kommen Sie mit einem Zelt oder Faltwagen? Dann können Sie auf Wunsch auch einen Stellplatz im speziellen Zelt- und Faltwagenbereich reservieren. Für diesen Bereich auf unserem Naturcamping empfehlen wir Ihnen, Ihren Stellplatz rechtzeitig zu reservieren, denn diese Parzellen sind sehr beliebt.

 • Alle Basisstellplätze sind auf dem Lageplan in blauer Farbe angegebenFaciliteiten van de Basisstellplatz

 •  Minimal 100 m² Parzellenoberfläche
 •  6 Ampere Stromanschluss
 •  Einschließlich Dusche
 •  Spezieller Bereich für Zelte und Faltwagen verfügbar
 •  Kostenloses W-LAN für zwei Apparate 
 •  Auf Wunsch auch autofreie Campingstellplätze
14 Bewertungen


 1. 9

  Heerlijk fietsen en veel ruimte op de plek. En de mooie herfstkleuren.

  Oktober 2020 - Cees D.

 2. 8,8

  heerlijk herfstweekend gehad op de camping. Wat een mooie plek, netjes verzorgd en heel veel speelplekken voor de kinderen. Zoveel speeltuintjes. Sanitair was ook heel erg netjes, wel een beetje koud, door de openstaande deuren. Speciaal bedank aan het personeel. Ik was net te laat voor de frietjes, maar ze zette de frituur nog even weer aan, zodat we toch lekker patatjes konden eten. De wandeling zo de Lemerlerberg op direct achter de camping was prachtig! Volgend jaar zeker terug, dan nemen we de mtb's mee!

  Oktober 2020 - Jet D.

 3. 9,6

  Heerlijke vakantie gehad op een prachtige plek

  September 2020 - Kathelijne v.

 4. 9,7

  Rust, hele prettige schone camping met prachtige omgeving.

  September 2020 - S.J. H.

 5. 9,6

  Ruim opgezette velden en een heel mooi uitloopgebied voor wandelingen en fietstochten.

  September 2020 - O.

 6. 9,6

  Dat we zo het bos en de hei in konden lopen.

  September 2020 - L. H.

 7. 8,2

  Wandelroute gelijk vanaf de camping naar de top van de Lemelerberg. Ruime kampeerplaatsen. Speeltoestellen goed verdeeld over de camping. De zelfgebakken taart en de verse broodjes. Ruime sortering fietsen verhuur. De natuurlijke uitstraling van de camping.

  September 2020 - Benny B.

 8. 9

  Erg fijn gehad!!

  September 2020 - B.J.M.E E.

 9. 9,2

  We waren ontzettend blij met de flexibiliteit rondom onze boeking waardoor we op het laatste moment toch op het tentveld stonden. Nu heeft ons dochtertje heerlijk kunnen spelen terwijl wij haar in de gaten konden houden vanaf de tent. Ook de animatie viel bij haar goed in de smaak, Super! Daarnaast blijft het een gezellige en schone camping en zullen we zeker nog eens terugkeren.

  August 2020 - Maarten t.

 10. 9,8

  We komen voor de derde keer en alles klopt! Heerlijk boscafé, mooie ligging, schoon sanitair, heel veel te doen voor kinderen, ruime plaatsen

  August 2020 - M.C.M. A.

 11. 8,5

  De royale plaatsen en de mooie ligging in een natuurlijke omgeving. De prima douches

  August 2020 - Thea M.

 12. 9,7

  de prachtige omgeving en ligging van de camping. Personeel dat zichtbaar goed werk levert, vriendelijk is en top hoeveel er schoon werd gemaakt! Dat voelt goed in deze gekke tijden. Leuke activiteiten voor de kinderen.

  August 2020 - Lusanne T.

 13. 9,7

  De speelmogelijkheden, dicht bij de tent en de “stald” met trekker en paard! En we hebben genoten van de wandel mogelijkheden. En we hebben meegedaan aan 2x knutselen in de ochtend. Ook erg leuk. En heerlijk dat er broodjes genoeg waren in de winkel om ook te kopen zonder reservering!

  August 2020 - Anne O.

 14. 9

  natuur, open camping, veel wandel en fiets mogelijkheden

  Juli 2020 - R.G.J. t.