Suchen & Buchen

Stellplatz mit Privatsanitär - autofrei

 
 1. Suchen & Buchen
 2. Stellplatz mit Privatsanitär - autofrei
Verfügbarkeit und Preis
 

Lage

Niederlande, Overijssel, Lemele
 

Ausstattung

 1. 120 m2
 2. 10 Ampere Stromanschluss
 1. Abwaschgelegenheit
 2. Wasserzapfstelle mit Abfuhr
 1. C.A.I.
 2. Compact sanitär mit Dusche, Toilette und Waschbecken
 

Beschreibung

Großzügiger Stellplatz von minimal 100 m² mit eigenem Sanitär mit Dusche, Toilette und Waschbecken direkt am Stellplatz.

Camping mit Privatsanitär

Suchen Sie für Ihren Urlaub in Holland einen Campingplatz mit Privatsanitär, so dass Sie einerseits die Freiheit des Campens genießen können aber zugleich auch einen Hauch von Luxus? Dann sind Sie bei De Lemeler Esch an der richtigen Stelle. Die Stellplätze mit Privatsanitär sind auf einer besonders großzügigen Wiese mit freier Aussicht situiert. Sträucher und Bäume sorgen bei jedem Stellplatz für viel Privatsphäre. Andere Parzellen mit Privatsanitär finden Sie auf der etwas intimeren Campingwiese zwischen den Basis- und Komfortplätzen. In den Schulferien können Kinder hier nach Herzenslust spielen und die Natur entdecken. Außerhalb der Schulferien können Sie auf den Campingplätzen mit Privatsanitär vor allem die Ruhe, die Weite und die wunderschöne Natur genießen.

 • Die Stellplätze mit Privatsanitär sind auf dem Lageplan in gelber Farbe angegeben.Faciliteiten van de Stellplatz mit Privatsanitär

 •  Großflächige Stellplätze von 100 bis 150 m²
 •  10 Ampere Stromanschluss
 •  Drei verschiedene Typen Sanitär, alle beheizt, mit Dusche, Toilette und Waschbecken
 •  Kostenloses W-LAN für zwei Apparate 
 •  C.A.I. Anschluss (Radio und TV-Antenne)12 Bewertungen


 1. 8,2

  Het is lastig om een beoordeling te geven ivm het coronavirus. Wij hebben weinig contact gehad met het personeel, bijna alles werd online geregeld. Fijn was in de ochtend de broodjesservice en het afhalen van friet of een maaltijd. We hebben een fijne tijd gehad op een plek met privesanitair. Heerlijk rustig.

  Juni 2020 - J. H.

 2. 9,7

  Keine Bewertung hintergelassen

  Juni 2020 - Annette S.

 3. 8,5

  Ondanks de Corona beperkingen hebben wij volop genoten op de camping. Het welkomspakket, de uitgezette wandelingen en fietstochten zijn echt fantastisch.

  Juni 2020 - Wynzen v.

 4. 7,6

  Keine Bewertung hintergelassen

  Juni 2020 - lukas V.

 5. 9,7

  Keine Bewertung hintergelassen

  Juni 2020 - Wilma K.

 6. 9,3

  Keurige, nette en schonecamping. Goede service en vriendelijk behulpzaam personeel.

  Mai 2020 - L. F.

 7. 9

  Fijn dat het alsnog mogelijk was om te zwemmen. Het zwemmen in tijdsblokken was perfect.

  Mai 2020 - Diana F.

 8. 7,8

  Keine Bewertung hintergelassen

  Mai 2020 - D.J. O.

 9. 9

  Mooie ruime plaatsen. Prima sanitair. Camping ziet er sfeervol uit. Fantastische ligging t.o.v. de de bossen.

  Mai 2020 - C. s.

 10. 8,8

  Wat hebben we een geweldige week vakantie gehad! Eigenlijk zouden we een week op Sardinië zitten, maar ja, die reis werd natuurlijk gecanceld. Dan op zoek naar een camping in eigen land met privé sanitair. Zo kwamen we bij jullie uit. We hebben geen moment spijt gehad van deze beslissing. Wat een heerlijke camping. Niet van die keurig aangeharkte rechte paden, maar lekkere kronkelweggetjes. En dan de kampeerplaats zelf: ook daarover niets dan lof. Wat een heerlijkheid om zo'n ruime plek te hebben. Ik weet natuurlijk niet hoe het in het hoofdseizoen is, maar nu was het prettig om zo ruim te zitten. Natuurlijk wil ik iets kwijt over het privé sanitair. Dat we dat niet eerder gedaan hebben! Heerlijk om in je badjas naar je eigen douche te lopen, waar alles al aanwezig is. Onze unit had weliswaar geen sleutel (die heeft de schoonmaker zaterdag niet meer gebracht) maar dat was in dit seizoen geen enkel probleem. Dan heb ik het nog niet gehad over het weer (natuurlijk niet door jullie te beïnvloeden). Wat een geweldig weer hebben we gehad. We hebben heerlijk Kub gespeeld op ons grote grasveld (sorry voor het niet kunnen maaien) en we hebben gewandeld en gefietst. Wat een prachtige omgeving! WE KOMEN GRAAG NOG EEN KEER TERUG! als de tijden wat beter zijn. Dank voor het verblijf hier! Marten en Erna

  Mai 2020 - Marten R.

 11. 9

  Keine Bewertung hintergelassen

  Mai 2020 - Jacquelijn R.

 12. 7,4

  Nu een bijzondere tijd. Dat we alleen stonden op het veld was eigenlijk super relaxed. Maar natuurlijk niet te vergelijken en niet fijn voor jullie.

  April 2020 - Remco J.