De Lemeler Esch - Zoek & Boek

Zeltplatz - autofrei

 
Verfügbarkeit und Preis
 

Lage

Niederlande, Overijssel, Lemele
 

Ausstattung

 1. 120 m2
 2. 6 Ampere Stromanschluss
 1. Autofrei
 1. Spezielle Wiese für Zelte und Zeltfaltwagen
 

Beschreibung

Die Zeltplätze befinden sich auf einem sehr weitläufigen Campingplatz, auf dem nur Zelte und Zeltanhänger zugelassen sind.

Die Zeltplätze befinden sich auf einem sehr weitläufigen Campingplatz, auf dem nur Zelte und Zeltanhänger zugelassen sind. Es gibt lustige Spielmöglichkeiten für die Kinder auf dem Spielfeld. Das Tentplaats hat 6 Ampere Strom. Es gibt zentral gelegene Wasserhähne auf dem Feld. Zeltplätze sind autofrei, das Auto kann auf dem Parkplatz vor der Schranke geparkt werden.

10 Bewertungen


 1. 8,5

  Fantastische ligging direct aan een aantal mooie wandelpaden. Zeer ruime plekken.

  April 2022 - Tino P.

 2. 8,9

  Prachtige camping voor rustzoekers en gezinnen met jonge kinderen. Goed en schoon sanitair, ruime plaatsen, goede faciliteiten.

  September 2020 - Viola v.

 3. 9,1

  De vele mooie speelplekken en het super nette sanitair

  August 2020 - Jeroen v.

 4. 8,9

  Rustige camping en mooie plaats op het tentenveld. Personeel erg vriendelijk.

  August 2020 - Wouter v.

 5. 9

  Mooie speel gelegenheid, fantastische animatie, mooie toilet gebouwen.

  August 2020 - Saskia B.

 6. 8,7

  Fijne camping met heerlijke speelplekken voor de kinderen en goede keuken in restaurant. Bediening erg vriendelijk. Jammer van het reserveren voor zwembad maar dit is overmacht.

  August 2020 - Mieke B.

 7. 8,7

  Sfeer en ruimte op de camping. Douchegebruik erg gastvriendelijk.

  August 2020 - Driesje V.

 8. 9,3

  Niet voor niks al onze 3e keer bij jullie en een optie voor volgend jaar. Fijne sfeer, goeie voorzieningen, aardig personeel en weinig regeltjes (sommige campings hangen vol met allerlei regeltjes)

  August 2020 - M B.

 9. 9

  - fijn dat het zo actief schoongehouden werd - de kinderuurtjes bij het zwembad waren een succes - de kids vonden het een leuk kinderprogramma - de ruime plaatsen, de rust en de vriendelijkheid blijven fijn

  Juli 2020 - Dirkjan E.

 10. 9,5

  Het natuurelement komt hier overal terug. Mooie speelplekken met alles van hout, prachtig onderhouden velden, het zwembad . De uitstraling en sfeer van de camping, het boscafe, zijn geweldig. Enorm vriendelijk en fris personeel. Alles is superonderhouden en schoon. Voor de kinderen is het hier een feest om te zijn.

  Juli 2020 - Mariska E.